Strategie ISPM

Ik had graag wat meer uitleg gegeven over mijn strategie die ik toepas en wat ik jullie te bieden heb met  ISPM “Industrial Service & Project Management”. 

Doorheen de jaren heb ik veel bedrijven en verschillende technieken leren kennen in de industrie en van hieruit heb ik een aantal zaken kunnen vaststellen. 

Wat ik regelmatig tegenkwam was dat er mensen taken aan het uitvoeren waren wat voor hun de eerste bleek te zijn. Kennis van alles onder één dak lijkt me dan ook onmogelijk. 

Deze bedrijven zullen dit niet graag toegeven omdat ze zoveel mogelijk in eigen handen willen houden. 

Het verleden heeft aangetoond dat zelfs de meest gespecialiseerde firma’s toch moeilijkheden hebben met het uitvoeren van minder ingewikkelde taken omdat meestal deze dan ook hun core business niet is. 

Om industriële projecten tot een goed einde te laten komen is het belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen met de juiste kennis. 

Hoog gekwalificeerde lassers en techniekers hebben bv geen ervaring met het hangen van afvoergoten, wat een simpele taak moet zijn lijkt toch vol valstrikken te zitten. 

Om dit te voorkomen werk ik met een netwerk van bedrijven die onder mijn supervisie de juiste kennis voor de juiste job op de werf kunnen brengen. Deze bedrijven ken ik en ik werk er continu aan om dit netwerk uit te breiden om zo een betere service te kunnen bieden door een scherpe en efficiënte structuur op te bouwen. 

Voor het maken van offertes maak ik uiteraard ook gebruik van deze structuur. Dit zorgt ervoor dat ik bij verschillende bedrijven prijs vraag (waar dan de juiste ervaring zit) volgens een door mij opgesteld lastenboekje en 3D ontwerp waardoor ik appelen met appelen kan vergelijken en zo tot een scherpe aanbieding kan komen zonder dat er een addertje onder het gras zit. 

Dit lastenboekje stel ik op volgens de spec’s van de klant waaruit ik de nodige informatie verzamel zodat dit overzichtelijk is voor mijn leverancier. Voor veel bedrijven is soms moeilijk om de bomen door het bos te zien. 

De dienst die ik aanbied zijn mooi omschreven in mijn firma naam, nl. Industrial Services & Project Management.

Voor verdere vragen kom ik graag langs om mijn strategie verder uit te leggen en te bekijken wat ik verder nog te bieden heb.
Aarzel dus niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Alvast bedankt. 

Tom Seeuws 
Zaakvoerder / Projectleider


Your next project with IS / PM ?